Indeks 
 Forrige 
 Næste 
 Fuld tekst 
Forløb i plenarforsamlingen
Forløb for dokumenter :

Indgivne tekster :

RC-B6-0086/2006

Forhandlinger :

PV 01/02/2006 - 12
CRE 01/02/2006 - 12

Afstemninger :

PV 02/02/2006 - 8.8
CRE 02/02/2006 - 8.8
Stemmeforklaringer

Vedtagne tekster :


Fuldstændigt Forhandlingsreferat
Torsdag den 2. februar 2006 - Bruxelles EUT-udgave

8.8. Resultatet af valget i Palæstina og situationen i Mellemøsten samt Rådets afgørelse om ikke at offentliggøre rapporten om Østjerusalem (afstemning)
Protokol
  

Før afstemningen

 
  
MPphoto
 
 

  Alessandro Foglietta (UEN). - (IT) Hr. formand, mine damer og herrer, jeg vil blot fremhæve nogle formelle og vigtige fejl i oversættelsen af den italienske tekst. F.eks. står der i fjerde linje af punkt 3 i den italienske tekst "utvetydigt at anerkende staten Israel", mens der i den engelske tekst står "staten Israels ret til at eksistere". Jeg opfordrer derfor til, at dette bliver rettet, for jeg finder det afgørende. Det samme gælder punkt 10, hvor der nævnes "konkrete og positive henstillinger", mens der i den engelske tekst kun nævnes "konkrete", men ikke positive, henstillinger.

 
  
MPphoto
 
 

  Formanden. - Den engelske version er den autentiske udgave. Vi vil kontrollere alle andre udgaver og rette eventuelle fejl.

Før afstemningen om ændringsforslag 1

 
  
MPphoto
 
 

  Vytautas Landsbergis (PPE-DE). - (EN) Hr. formand, jeg vil foreslå en meget lille ændring - det drejer sig kun om et ord - med meget stor betydning. I tredje linje står der: tilskyndelsen til, at Hamas udviser konsekvens". Dette kunne misforstås og opfattes som en opfordring til at ødelægge Israel konsekvent. Det ville være meget bedre, hvis det blev erstattet med ordet "samarbejdsvilje". Vi bør tilskynde Hamas til at udvise "samarbejdsvilje".

 
  
  

(Parlamentet vedtog det mundtlige ændringsforslag)

 
  
MPphoto
 
 

  José Ignacio Salafranca Sánchez-Neyra (PPE-DE). - (ES) Da forhandlingen blev tilrettelagt mellem de forskellige politiske grupper, blev det besluttet, at der ikke skulle stilles nogen ændringsforslag. To politiske grupper har stillet ændringsforslag.

Hr. formand, jeg vil gerne sige, at det mundtlige ændringsforslag af hr. Landsbergis, som vi har stemt om, og som er meget fornuftigt, efter min opfattelse ikke burde være blevet sat til afstemning før afstemningen om ændringsforslaget fra De Grønne.

Jeg mener, hr. formand, at vi først må stemme om de stillede ændringsforslag og dernæst må vurdere, om et mundtligt ændringsforslag af hr. Landsbergis er relevant.

 
  
MPphoto
 
 

  Formanden. - Under den forrige afstemning havde vi accepteret det mundtlige ændringsforslag, men det blev forkastet.

 
Juridisk meddelelse - Databeskyttelsespolitik