Indeks 
 Forrige 
 Næste 
 Fuld tekst 
Procedure : 2005/2224(INI)
Forløb i plenarforsamlingen
Dokumentforløb : A6-0042/2006

Indgivne tekster :

A6-0042/2006

Forhandlinger :

PV 22/03/2006 - 17
CRE 22/03/2006 - 17

Afstemninger :

PV 23/03/2006 - 11.13
CRE 23/03/2006 - 11.13
Stemmeforklaringer

Vedtagne tekster :

P6_TA(2006)0114

Forhandlinger
Torsdag den 23. marts 2006 - Bruxelles EUT-udgave

11.13. Politiske partier på europæisk plan (afstemning)
PV
  

Før afstemningen

 
  
MPphoto
 
 

  Jo Leinen (PSE), ordfører. - (DE) Hr. formand, mine damer og herrer, Europa-Parlamentet har sat skub i udviklingen af europæiske politiske partier. Vi har nu 10 partifamilier, hvilket viser vores politiske kulturs forskellighed. Denne betænkning markerer starten på en ny fase, der skal forenkle disse partiers arbejde.

Europæiske partier er en nødvendig del af det europæiske demokrati, og vi håber først og fremmest, at partierne nominerer topkandidater til embedet som Kommissionens formand inden de næste valg til Europa-Parlamentet, så offentligheden kan vælge mellem enkeltpersoner og programmer og være med til at beslutte, hvilket Europa den ønsker.

(Bifald)

Jeg vil gerne takke partiformanden og generalsekretæren for deres vigtige forslag. Denne budgetpost er en af de få, som Parlamentet selv er ansvarlig for, og derfor vil jeg også takke Præsidiet og Europa-Parlamentets administration for deres virkelig gode forvaltning af denne skrøbelige budgetpost til europæiske partier. Jeg vil bede Parlamentet om at vedtage betænkningen.

(Bifald fra venstre)

 
  
  

Før afstemningen om hele forslaget til lovgivningsmæssig beslutning

 
  
MPphoto
 
 

  Christopher Heaton-Harris (PPE-DE). - (EN) Hr. formand, kunne De meddele os, om der er medlemmer som har afgivet erklæring om økonomiske interesser i forbindelse med afstemningen om den forrige betænkning?

 
  
MPphoto
 
 

  Formanden. - Så vidt jeg ved, har ingen medlemmer fremsat en erklæring.

Jeg vil minde Dem om reglen. Vi har et særligt register, i hvilket man en gang for alle kan afgive en erklæring om økonomiske interesser, og således undgå at skulle afgive en erklæring om eventuelle økonomiske interesser under den enkelte forhandling. Så hvis De vil undgå enhver diskussion, bør De udfylde registret korrekt.

 
Juridisk meddelelse - Databeskyttelsespolitik