Index 
 Föregående 
 Nästa 
 All text 
Förfarande : 2006/2206(INI)
Dokumentgång i plenum
Dokumentgång : A6-0349/2006

Ingivna texter :

A6-0349/2006

Debatter :

PV 26/10/2006 - 3
CRE 26/10/2006 - 3

Omröstningar :

PV 26/10/2006 - 6.15
CRE 26/10/2006 - 6.15
Röstförklaringar

Antagna texter :

P6_TA(2006)0464

Debatter
Torsdagen den 26 oktober 2006 - Strasbourg EUT-utgåva

6.15. Europeiska centralbanken (2005) (omröstning)
PV
  

- Före omröstningen om ändringsförslag 7:

 
  
MPphoto
 
 

  Alexander Alvaro (ALDE).(DE) Herr talman! Får jag bara helt kort säga att det inte direkt är ett oviktigt betänkande och att man kan fråga sig om det är rätt att rösta om det nu, när mindre än hälften av ledamöterna är närvarande? Jag vill inte ta upp parlamentets tid i onödan, eftersom den föregående talmannen redan slösade alldeles tillräckligt med den.

 
  
MPphoto
 
 

  Talmannen. Herr Alvaro, jag hör vad ni säger, men vi har konstaterat att antalet ledamöter är beslutsmässigt i enlighet med arbetsordningen och att omröstningen är giltig.

- Före omröstningen om ändringsförslag 11:

 
  
MPphoto
 
 

  Pervenche Berès (PSE), föredragande. (FR) Herr talman! När det gäller ändringsförslag 12 om avvecklingstjänster som har lagts fram av gruppen för Europeiska folkpartiet (kristdemokrater) och Europademokrater vill vi lägga fram ett muntligt ändringsförslag.

(EN) Jag säger detta på engelska. Snarare än ”en egen infrastruktur för avvecklingstjänster” skulle vi säga ”en infrastruktur för avvecklingstjänster”.

(Parlamentet antog det muntliga ändringsförslaget.)

 
  
MPphoto
 
 

  Talmannen. Omröstningen är härmed avslutad.

 
  
MPphoto
 
 

  Neil Parish (PPE-DE).(EN) Herr talman! Jag vill bara tacka er så mycket för det snabba och effektiva sätt som ni har skött era uppgifter på sedan ni tog över ordförandeskapet.

 
  
MPphoto
 
 

  Talmannen. Det är sådana anföranden som vi tycker om att höra när vi sitter i talmansstolen!

(Skratt)

 
  
MPphoto
 
 

  Brian Crowley (UEN).(EN) Herr talman! Jag vill bara säga att jag gjorde ett misstag i den senaste omröstningen. Jag trodde att vi röstade om ändringsförslaget, och inte att detta var den slutliga omröstningen om Berèsbetänkandet. Jag röstade mot när jag egentligen skulle ha röstat för. Detta säger jag för att undvika missförstånd. Tack för er effektivitet.

 
Rättsligt meddelande - Integritetspolicy