Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Eljárás : 2007/2608(RSP)
A dokumentum állapota a plenáris ülésen
Válasszon egy dokumentumot : B6-0514/2007

Előterjesztett szövegek :

B6-0514/2007

Viták :

PV 10/12/2007 - 13

Szavazatok :

PV 12/12/2007 - 3.13
CRE 12/12/2007 - 3.13
A szavazatok indokolása
A szavazatok indokolása

Elfogadott szövegek :

P6_TA(2007)0612

Az ülések szó szerinti jegyzőkönyve
2007. december 12., Szerda - Strasbourg HL kiadás

3.13. A terrorizmus elleni küzdelem (szavazás)
Jegyzőkönyv
  

- Állásfoglalásra irányuló indítvány (B6-0514/2007)

– A 3. módosításra vonatkozó szavazás előtt.

 
  
MPphoto
 
 

  Claudio Fava (PSE). - (IT) Tisztelt Elnök asszony! Hölgyeim és uraim! A képviselőcsoportunk által javasolt szóbeli módosítás többek között javasolja, hogy a „dicsőítés minden formája” szavakat a „bocsánatkérés” szóval helyettesítsük. Úgy ítéljük, hogy a bocsánatkérés szava jobban tükrözi azt a viselkedési módot, amit meg kell fékezni. Amennyiben Díaz de Mera úr egyetért, a képviselőcsoportunk a módosítás mellett fog szavazni.

 
  
  

(A szóbeli módosítást elfogadják)

–A 27. módosításra vonatkozó szavazás előtt.

 
  
MPphoto
 
 

  Cristiana Muscardini (UEN). - (IT) Tisztelt Elnök asszony! Hölgyeim és uraim! A 151. cikkének (3) bekezdése szerint Ön, mint elnök dönthet a (6) bekezdés elfogadhatóságáról, amelyről most fogunk szavazni. A beszámoló megállapítja, hogy a terrorizmust többé már nem lehet kiirtani. Valóban kijelentheti hivatalosan ez a Ház, hogy a terrorizmust nem lehet kiirtani? Úgy érzem, hogy vagy fordítási hiba van néhány szövegben vagy ennek súlyos politikai tévítéletnek kell lennie és ezen okok miatt kérem Önt, elnök úr, hogy döntsön ennek a bekezdésnek az elfogadhatóságáról.

 
  
MPphoto
 
 

  Elnök. − Muscardini asszony, az összes elfogadhatósági ellenőrzés megtörtént, lehetőség volt a módosításokra, attól tartok, most már ez így marad.

– A 33. módosításra vonatkozó szavazás előtt.

 
  
MPphoto
 
 

  Claudio Fava (PSE). - (IT) Tisztelt Elnök asszony! Hölgyeim és uraim! Azt kérdezem, hogy a módosítás indítványozója egyetért-e azzal, hogy kihagyjunk két kifejezést a mondatból, amelyek így szólnak: „néhány ritka esetben” és „amely lehet, hogy törvényellenes”. Amennyiben a módosításból kikerül ez a két kifejezés, akkor hajlandóak lennénk azt támogatni.

 
  
  

(A szóbeli módosítást elfogadják)

 
  
  

ELNÖKÖL: PÖTTERING ÚR
elnök

 
Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat