Ευρετήριο 
 Προηγούμενο 
 Επόμενο 
 Πλήρες κείμενο 
Πληρη πρακτικα των συζητησεων
Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008 - Στρασβούργο Έκδοση ΕΕ

3. Ημερήσια διάταξη
Συνοπτικά πρακτικά
MPphoto
 
 

  Πρόεδρος. − Έχουμε μια ανακοίνωση πριν ξεκινήσουμε με τις συζητήσεις του απογεύματος. Θα ήθελα να προτείνω να φέρουμε προς συζήτηση την έκθεση του Díaz de Mera García Consuegra για την Ευρωπόλ ως δεύτερο θέμα πριν από τις δηλώσεις του Συμβουλίου και της Επιτροπής για την κατάσταση στο Πακιστάν.

Η διάταξη των εργασιών αυτό το απόγευμα θα είναι, συνεπώς, η εξής: από τις 15.00 έως τις 18.00: πρωτίστως, οι δηλώσεις του Συμβουλίου και της Επιτροπής για την κατάσταση στην Κένυα, μετά η έκθεση του Díaz de Mera García Consuegra για την Ευρωπόλ, εν συνεχεία οι δηλώσεις του Συμβουλίου και της Επιτροπής σχετικά με την κατάσταση στο Πακιστάν· και τέλος στις 18.00, ως συνήθως, θα προχωρήσουμε στην Ώρα των Ερωτήσεων με το Συμβούλιο.

Υπάρχουν παρατηρήσεις;

 
  
MPphoto
 
 

  Hannes Swoboda, εξ ονόματος της Ομάδας PSE. – (DE) Κυρία Πρόεδρε, μπορούμε κατ’ εξαίρεση να συμφωνήσουμε, θα ήθελα όμως να επιστήσω την προσοχή της Επιτροπής στο γεγονός ότι την ημερήσια διάταξη την καθορίζει το Κοινοβούλιο και ότι μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούμε να ικανοποιούμε τις επιθυμίες επιμέρους Επιτρόπων. Σήμερα, ωστόσο, μπορούμε κατ’ εξαίρεση να συμφωνήσουμε.

 
  
MPphoto
 
 

  Πρόεδρος. − Σας ευχαριστώ για αυτή την παρατήρηση, κύριε Swoboda· αποτελεί προφανώς εξαίρεση. Ευχαριστώ όμως το Κοινοβούλιο για τη συμφωνία του.

(Το Σώμα συμφωνεί με το αίτημα)

 
Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου - Πολιτική απορρήτου