Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Menettely : 2007/2093(INI)
Elinkaari istunnossa
Asiakirjan elinkaari : A6-0520/2007

Käsiteltäväksi jätetyt tekstit :

A6-0520/2007

Keskustelut :

PV 15/01/2008 - 15
CRE 15/01/2008 - 15

Äänestykset :

PV 16/01/2008 - 4.3
CRE 16/01/2008 - 4.3
Äänestysselitykset
Äänestysselitykset
Äänestysselitykset

Hyväksytyt tekstit :

P6_TA(2008)0012

Sanatarkat istuntoselostukset
Keskiviikko 16. tammikuuta 2008 - Strasbourg EUVL-painos

4.3. - (A6-0520/2007, Roberta Angelilli) Tavoitteena lasten oikeuksia koskeva EU:n strategia (äänestys)
Pöytäkirja
  

– Ennen äänestystä:

 
  
MPphoto
 
 

  Francesco Enrico Speroni (UEN).(IT) Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, haluan käyttää työjärjestyspuheenvuoron. En halua puuttua menettelyyn, mutta haluaisin tietää, onko olemassa jokin sääntö, jonka mukaan teidän on mainittava joka kerta paitsi äänestystulos myös äänestäneiden, tyhjää äänestäneiden ja muiden määrä, vai onko tämä oma valintanne.

 
  
MPphoto
 
 

  Puhemies. − Ellette halua minun ilmoittavan näitä asioita teille, jätän ne ilmoittamatta, mutta asia on varmastikin hyvä tehdä selväksi.

– Kohdasta 60 toimitetun äänestyksen jälkeen:

 
  
MPphoto
 
 

  Thomas Wise (IND/DEM). – (EN) Arvoisa puhemies, voisitteko ainakin näyttää tulokset näytöillä edessämme, ellette aio ilmoittaa niitä ääneen?

 
  
MPphoto
 
 

  Puhemies. − Näette tuloksen kohottamalla katseenne.

– Äänestyksen jälkeen:

 
  
MPphoto
 
 

  Robert Evans (PSE). – (EN) Arvoisa puhemies, olen saanut yksiköiltä sellaisen tiedon, että jokainen ylimääräinen nimenhuutoäänestys maksaa 400 euroa, joten eilinen hurjastelumme maksoi ylimääräiset 25 000 euroa.

Siispä kehottaisin kaikkia nimenhuutoäänestyksiä pyytäneitä miettimään, onko niiden järjestäminen heidän mielestään hyvä tapa käyttää veronmaksajien rahoja.

 
  
MPphoto
 
 

  Daniel Hannan (PPE-DE). – (EN) Arvoisa puhemies, jos jokaisesta nimenhuutoäänestyksestä aiheutuu todella 400 euron kustannukset, kehotan Euroopan parlamenttia edellyttämään omalta toiminnaltaan samanlaista tehokkuutta kuin se edellyttää yhteiseltä maatalouspolitiikalta, rakennetuelta, kansainväliseltä kehitysyhteistyöltä ja EU:n muulta talousarviolta. Voimme varmasti tehdä saman edullisemminkin!

 
  
MPphoto
 
 

  Kathy Sinnott (IND/DEM). – (EN) Arvoisa puhemies, esitän käytännöllisen ehdotuksen. Äänestysten kääntäminen aiheuttaa kuluja. Kyse on kuitenkin vain numeroista, joten tarvitsemme niistä vain yhden version. Numeroita ei tarvitse kääntää kaikille kielille, ja nimetkin ovat samat kaikilla kielillä. Voimme siis leikata kuluja tässä asiassa. Tuotamme parlamentissa valtavan määrän paperia. Kansalaisille on tärkeintä tietää, kuinka me äänestämme.

(Suosionosoituksia)

 
Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö