Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Menettely : 2007/2076(INI)
Elinkaari istunnossa
Asiakirjan elinkaari : A6-0516/2007

Käsiteltäväksi jätetyt tekstit :

A6-0516/2007

Keskustelut :

PV 16/01/2008 - 15
CRE 16/01/2008 - 15

Äänestykset :

PV 17/01/2008 - 6.3
CRE 17/01/2008 - 6.3
Äänestysselitykset
Äänestysselitykset

Hyväksytyt tekstit :

P6_TA(2008)0016

Sanatarkat istuntoselostukset
Torstai 17. tammikuuta 2008 - Strasbourg EUVL-painos

6.3. - (A6-0516/2007, Lydie Polfer) Etelä-Kaukasiaa koskeva tehokkaampi EU:n politiikka: lupauksista tekoihin (äänestys)
Pöytäkirja
  

– Ennen tarkistuksesta 3 toimitettua äänestystä:

 
  
MPphoto
 
 

  Lydie Polfer, esittelijä. (FR) Arvoisa puhemies, kysyisin vain jäsen Tannockilta, onko hänen ehdottamansa lisäys oikeastaan lisäys, vai onko hänen tarkoituksenaan poistaa kohta, joka koskee väkivaltaa ja pahoinpitelyjä tutkintavankeuden aikana ja rangaistuslaitoksissa. Voin tietenkin tukea hänen tarkistustaan, jos se on tarkoitettu lisäykseksi. Mikäli hän sen sijaan haluaa poistaa osan nykyisestä tekstistä, voin ainoastaan kehottaa äänestämään lisäystä vastaan.

 
  
MPphoto
 
 

  Charles Tannock (PPE-DE).(FR) Kyseessä on lisäys.

 
  
  

– Ennen tarkistuksesta 7 toimitettua äänestystä:

 
  
MPphoto
 
 

  Lydie Polfer, esittelijä. (FR) Arvoisa puhemies, 32 kohdassa toistamme kaksi edellytystä, eli alueellisen koskemattomuuden ja itsemääräämisoikeuden, vaikka ne on jo mainittu 30 kohdassa. Tarkistuksen laatija on kuitenkin on lisännyt sanat "alueen asukkaiden itsemääräämisoikeudelle". Kehotan painokkaasti poistamaan sanat "alueen asukkaiden", koska ne jättäisivät ulkopuolelle pakolaiset ja kotimaansa sisällä siirtymään joutuneet henkilöt. Jos tarkistuksen laatija suostuu poistamaan nuo muutamat sanat, voin tukea tarkistusta. Muussa tapauksessa suosittelen sen hylkäämistä.

 
  
MPphoto
 
 

  Charles Tannock (PPE-DE).(EN) Arvoisa puhemies, olen hyväksynyt suulliseen tarkistukseen tehdyn muutoksen.

 
  
  

(Parlamentti hyväksyi suullisen tarkistuksen.)

– Ennen tarkistuksesta 8/rev toimitettua äänestystä:

 
  
MPphoto
 
 

  Charles Tannock (PPE-DE).(EN) Arvoisa puhemies, kuten istunnon alussa sovimme, kyseessä on nyt siis lisäys. Varsinaisessa tekstissä sanotaan, että sanat "Baku-Tbilisi-Erzurumin kaasuputkeen" korvataan sanoilla "Transkaspian energiakäytävähankkeisiin". Neuvoteltuani tästä äänestysten alkaessa olen kuitenkin jo suostunut siihen, että tämä on pikemminkin lisäys kuin korvaus, joten voimme lisätä sanat "Transkaspian energiakäytävähankkeisiin".

 
  
  

(Parlamentti hyväksyi suullisen tarkistuksen.)

 
Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö