Indeks 
 Forrige 
 Næste 
 Fuld tekst 
Fuldstændigt Forhandlingsreferat
Mandag den 20. oktober 2008 - Strasbourg EUT-udgave

4. Udvalgenes og delegationernes sammensætning
Video af indlæg
Protokol
MPphoto
 

  Formanden . Jeg har modtaget et forslag fra Gruppen for Selvstændighed og Demokrati om at udpege hr. Farage som medlem af Udvalget om International Handel i stedet for hr. Colman. Er der nogen indsigelser mod dette?

 
  
MPphoto
 

  Hannes Swoboda (PSE).(DE) Hr. formand! Er der en minimumsperiode, som man skal sidde i et udvalg, eller er dette kun nødvendigt i dag?

 
  
MPphoto
 

  Formanden . Det spørgsmål må De selvfølgelig stille til Gruppen for Selvstændighed og Demokrati, men jeg kan forsikre Dem om, at Parlamentets formand støtter fuld gennemsigtighed i denne sag.

 
  
MPphoto
 

  Nigel Farage (IND/DEM). - (EN) Hr. formand! Jeg kan berolige min østrigske kollega med, at jeg faktisk var medlem af Udvalget om International Handel i de første to et halvt år af denne valgperiode. Jeg overlod derefter pladsen til en kollega, som forlod Parlamentet helt for to uger siden. Så i modsætning til, hvad De måske kunne frygte, er dette ikke kun aftalt spil i sidste øjeblik.

 
  
MPphoto
 

  Formanden . − De har ikke svaret på spørgsmålet om, hvor længe De agter at sidde i dette udvalg, men jeg udleder umiddelbart fra Deres bemærkninger, at De vil blive i udvalget indtil udgangen af denne valgperiode.

 
Juridisk meddelelse - Databeskyttelsespolitik