Ευρετήριο 
 Προηγούμενο 
 Επόμενο 
 Πλήρες κείμενο 
Συζητήσεις
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008 - Στρασβούργο Έκδοση ΕΕ

4. Σύνθεση των επιτροπών και αντιπροσωπειών
Βίντεο των παρεμβάσεων
PV
MPphoto
 

  Πρόεδρος. − Έλαβα μια πρόταση από την ομάδα Ανεξαρτησία και Δημοκρατία να διορίσω τον κύριο Farage για να αντικαταστήσει τον κύριο Colman ως μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου. Υπάρχουν τυχόν ενστάσεις;

 
  
MPphoto
 

  Hannes Swoboda (PSE).(DE) Κύριε Πρόεδρε, υπάρχει ελάχιστη περίοδος θητείας σε μια επιτροπή ή αυτό πρόκειται να γίνει μόνο για σήμερα;

 
  
MPphoto
 

  Πρόεδρος. − Θα χρειαστεί να θέσετε το ερώτημα αυτό στην ομάδα Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, φυσικά, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου θα υποστηρίξει την απόλυτη διαφάνεια σε αυτήν την υπόθεση.

 
  
MPphoto
 

  Nigel Farage (IND/DEM). - Κύριε Πρόεδρε, για να διαβεβαιώσω τον αυστριακό συνάδελφό μου, ήμουν πράγματι μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου για τα πρώτα δυόμισι χρόνια της τρέχουσας κοινοβουλευτικής θητείας. Έπειτα παραχώρησα την προτεραιότητα σε συνάδελφο που συνταξιοδοτήθηκε πλήρως από το Κοινοβούλιο πριν από δύο εβδομάδες. Έτσι, σε αντίθεση με αυτό που φοβάστε, δεν είναι απλώς μια εργασία ανάθεσης της τελευταίας στιγμής.

 
  
MPphoto
 

  Πρόεδρος. − Δεν απαντήσατε την ερώτηση ως προς το πόσο καιρό προτίθεστε να υπηρετήσετε σε αυτήν την επιτροπή, αλλά θα μπορούσα να συμπεράνω από τις παρατηρήσεις σας ότι θα συνεχίσετε ως το τέλος της τρέχουσας κοινοβουλευτικής θητείας.

 
Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου - Πολιτική απορρήτου