Kazalo 
 Prejšnje 
 Naslednje 
 Celotno besedilo 
Dobesedni zapisi razprav
Ponedeljek, 20. oktober 2008 - Strasbourg Edition JOIzdaja UL

4. Sestava odborov in delegacij
Video posnetki govorov
Zapisnik
MPphoto
 

  Predsednik. − Prejel sem predlog Skupine neodvisnosti/demokracije za imenovanje gospoda Faragea za člana Odbora za mednarodno trgovino namesto gospoda Colmana. Ali kdo temu nasprotuje?

 
  
MPphoto
 

  Hannes Swoboda (PSE).(DE) Gospod predsednik, ali obstaja minimalno obdobje članstva v odboru ali je to mišljeno samo za danes?

 
  
MPphoto
 

  Predsednik. − To vprašanje bi seveda morali zastaviti Skupini neodvisnosti/demokracije, vendar pa vam zagotavljam, da se bo predsednik Parlamenta zavzel za popolno preglednost te zadeve.

 
  
MPphoto
 

  Nigel Farage (IND/DEM). – Gospod predsednik, naj pomirim avstrijskega kolega – dejansko sem bil član Odbora za mednarodno trgovino prvi dve in pol leti tega parlamentarnega mandata. Nato sem svoje mesto prepustil kolegu, ki pa se je dokončno umaknil iz Parlamenta pred dvema tednoma. Zato se vam ni treba bati, da gre za skrivoma dogovorjeno službo v zadnjem hipu.

 
  
MPphoto
 

  Predsednik. − Niste odgovorili na vprašanje, koliko časa nameravate služiti v tem odboru, vendar pa iz vaših pripomb sklepam, da boste ostali do konca tega parlamentarnega mandata.

 
Pravno obvestilo - Varstvo osebnih podatkov