Indiċi 
 Preċedenti 
 Li jmiss 
 Test sħiħ 
Rapporti verbatim tad-dibattiti
L-Erbgħa, 19 ta' Novembru 2008 - Strasburgu Edizzjoni riveduta

1. Ftuħ tas-seduta
Vidjow tat-taħditiet
Minuti
 

(Posiedzenie zostało otwarte o godz. 9.00)

 
  
MPphoto
 

  Paul van Buitenen, namens de Verts/ALE-Fractie. – Voorzitter, graag wil ik bij motie van orde een verzoek indienen namens de Fractie De Groenen met betrekking tot het debat en de stemming van morgen over Verordening (EG) nr. 1073/1999 die gaat over de werking van het Europees Bureau voor fraudebestrijding OLAF. Dit is het verslag-Gräßle. Het is mij ter ore gekomen dat de Commissie zou overwegen om het huidige proces van herziening van de verordening stop te zetten als gevolg van de recente onthullingen over onregelmatigheden binnen OLAF. Hierdoor zou de Commissie de huidige voorstellen in de loop van het medebeslissingsproces met het Parlement willen intrekken.

Namens de Fractie De Groenen zou ik u willen verzoeken de Commissie te vragen of dit zo is en of zij hierover vóór aanvang van het debat van morgen een verklaring aflegt, zodat het Europees Parlement weet of het debat en de stemming nog zin hebben.

 
  
MPphoto
 

  Przewodniczący. − Pytanie zostało skierowane do Komisji. Pani Komisarz będzie miała okazję na nie odpowiedzieć. Witam Pana Ministra Jouyet. Jesteśmy już w komplecie, a więc przystępujemy do realizacji punktu obrad.

 
Avviż legali - Politika tal-privatezza