Kazalo 
 Prejšnje 
 Naslednje 
 Celotno besedilo 
Razprave
Sreda, 19. november 2008 - Strasbourg Edition JOIzdaja UL

1. Otvoritev seje
Video posnetki govorov
PV
 

(Seja se je začela ob 9.00)

 
  
MPphoto
 

  Paul van Buitenen, v imenu skupine Verts/ALE. – (NL) Gospod predsednik, glede vprašanja o pravilnosti postopka bi rad podal zahtevo v imenu Skupine Zelenih/Evropske svobodne zveze v zvezi z jutrišnjo razpravo in glasovanjem o Uredbi (ES) št. 1073/1999 o preiskavah, ki jih izvaja Evropski urad za boj proti goljufijam (OLAF), ali z drugimi besedami o poročilu gospe Gräßle. Zdi se, da Komisija razmišlja o končanju sedanjega postopka glede nadaljnjega pregleda uredbe v zvezi z nedavnimi razkritji o nepravilnostih v OLAF in bi zato želela umakniti sedanje predloge v postopku soodločanja s Parlamentom.

V imenu skupine Zelenih bi vas želel prositi, da pri Komisiji preverite, če je res tako, in če bi dala izjavo pred jutrišnjo razpravo, tako da bo Evropski parlament vedel, ali imata razprava in glasovanje še vedno kakšno vrednost.

 
  
MPphoto
 

  Predsednik. − Vprašanje je bilo naslovljeno na Komisijo. Gospa Ferrero-Waldner bo imela možnost, da nanj odgovori. Pozdravljam gospoda Jouyeta. Vsi smo prisotni, zato lahko začnemo z naslednjo točko poslovnika.

 
Pravno obvestilo - Varstvo osebnih podatkov