Indeks 
 Forrige 
 Næste 
 Fuld tekst 
Procedure : 2015/0302M(NLE)
Forløb i plenarforsamlingen
Dokumentforløb : A8-0058/2019

Indgivne tekster :

A8-0058/2019

Forhandlinger :

PV 12/03/2019 - 21
CRE 12/03/2019 - 21

Afstemninger :

PV 13/03/2019 - 11.6
Stemmeforklaringer

Vedtagne tekster :

P8_TA(2019)0170

Forhandlinger
Onsdag den 13. marts 2019 - Strasbourg Revideret udgave

12.2. Samarbejdsaftale om partnerskab og udvikling mellem EU og Afghanistan (beslutning) (A8-0058/2019 - Anna Elżbieta Fotyga)
Video af indlæg
 

Dichiarazioni di voto orali

 
  
MPphoto
 

  Danuta Jazłowiecka (PPE). – Panie Przewodniczący! Wyjaśnienia głosowań rozpoczął Pan od sprawozdania pani Fotygi, od rezolucji pani Fotygi. Wcześniej jest sprawozdanie pana Zdrojewskiego dotyczące programu Erasmus i twardego brexitu. Czy to znaczy, że tego tematu nie będziemy wyjaśniali? Zostałam do tego tematu zgłoszona i nie bardzo rozumiem, dlaczego nie ma go w porządku obrad.

 
  
MPphoto
 

  Presidente. – Per quanto riguarda la relazione Zdrojewski non possono esserci dichiarazioni di voto perché non c'è stata una discussione. Quindi non è previsto.

 
  
MPphoto
 

  Morten Messerschmidt (ECR). – Hr. Formand! Når jeg tager ordet på denne beslutning vedrørende Afghanistan, så er det sådan set ikke et forsøg på at få EU til at føre en udenrigspolitik eller engagere sig i verden, som jeg ved, mange rundt i salen her ønsker det.

Det er sådan set for at slå ned på et meget centralt område i forhold til de ønsker, jeg ved, der er i Kommissionen om at udvikle en EU-hær. Det er jo drømmen fra Parlamentet, Kommissionen og vel også et par enkelte medlemslande, at EU en dag skal være dem, der tegner hele sikkerhedspolitikken, udenrigspolitikken og forsvarspolitikken. Men i denne betænkning, som er skrevet af kollega Fotyga, er der en lidt højere grad af forståelse for virkeligheden. Her taler man nemlig om den vigtige alliance til NATO. NATO, som er forsvarsalliancen, der binder Europa sammen med USA, og som er den alliance, der har skabt freden og fremgangen i hele den vestlige verden siden anden verdenskrig. Det er vejen frem! Ikke at opbygge nye forsvarsmodeller under Juncker som en eller anden form for politisk leder, men at holde fast i det, der har virket, nemlig NATO, som har været vejen mod frihed for hele Europa.

 
Seneste opdatering: 26. juni 2019Juridisk meddelelse - Databeskyttelsespolitik