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WRITTEN QUESTION E-3327/01
by Vitaliano Gemelli (PPE-DE)
to the Commission

Subject: Eligibility of recreational vessels for excise allowances

A Community recreational vessel departs from a Community port, refuels en route (either in a non-
Community port or from a tanker vessel at sea) and then enters a Community port. In such a case, is 
the excise allowance referred to in Article 1 of Directive 83/182/EEC1 still applicable?
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