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WRITTEN QUESTION E-1571/02
by Rolf Linkohr (PSE)
to the Commission

Subject: Questions on the Water Framework Directive

Article 9 of the Water Framework Directive 2000/60/EC1 deals with the ‘recovery of costs for water 
services’.

Does the Commission regard the use of hydro-electric power as a water service?

If so, how does it view the conflict of objectives between promoting renewable energies, increasing 
the share of renewable energies and fulfilling the Kyoto obligations, on the one hand, and increasing 
the cost of hydro-electric power on the other?
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