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WRITTEN QUESTION E-2863/08
by Enrique Barón Crespo (PSE)
to the Commission

Subject: Reference to the Charter of Fundamental Rights

Can the Commission explain why the Charter of Fundamental Rights, which was solemnly signed by 
the EU institutions’ respective Presidents on 12 December 2007, does not appear on the Council’s 
web portal, when it previously featured in the Constitutional Treaty as Declaration 11 and when it is, 
moreover, legally binding under Article 6 of the Treaty of Lisbon?


