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WRITTEN QUESTION E-3026/10
by Joe Higgins (GUE/NGL)
to the Commission

Subject: Transport of shooting sports ammunition on aeroplanes

Currently, people participating in shooting sports can transport up to 5 kg of ammunition for their 
particular firearm in a separate lockable box in their hold baggage on an aeroplane, for which they 
pay an additional charge. Attachment 5-B to Commission Regulation 185/20101 contains a ‘List of 
Prohibited Articles’, which includes ammunition. Can the Commission clarify whether an exception will 
still be allowed, enabling people participating in shooting sports to bring ammunition with them, as is 
currently the case, or will this now also be banned?
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