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Question for written answer E-000026/2014 

to the Commission 
Rule 117 

Lucas Hartong (NI) 

Subject: Costs of New Year celebrations 

Can the Commission provide me with information, if possible in the form of an itemised list, on the 
amount of money which has been spent on any New Year celebrations organised by the Commission, 
such as social gatherings and receptions held by the President and/or members of the Commission, 
top-ranking officials working for the Commission, high-level representatives, management staff, etc.? 


