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Question for written answer E-003151/2014 

to the Commission 
Rule 117 

Jim Higgins (PPE) 

Subject: General public procurement issues - Directive 2004/18 EU 

Could the Commission confirm that under Directive 2004/18 EU, when a contracting authority claims 
the Teckal exemption applies in respect of services acquired from a company, one of the cumulative 
requirements is that the contracting authority must own a share in the company? 


