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Question for written answer E-003159/2014 

to the Commission 
Rule 117 

Jim Higgins (PPE) 

Subject: State Aid and Bus Éireann 

Could the Commission confirm whether or not that just because a free travel scheme was in place 
prior to Ireland joining the European Economic Community that it constitutes ‘existing’ aid under 
Articles 17-19 of Regulation (EC) No 659/1999? 


