Forespørgsler
PDF 6kWORD 17k
26. april 2018
G-000004/2018

Større forespørgsel til skriftlig besvarelse med forhandling G-000004/2018

til Kommissionen

jf. forretningsordenens artikel 130b

Jörg Meuthen

for EFDD-Gruppen


  Om:  Afholdelse af den internationale familiedag (15. maj)

 Besvarelse på plenarmøde 

Med sin resolution A/RES/47/237 erklærede FN's Generalforsamling den 15. maj for FN's internationale familiedag. Den internationale familiedag afspejler den betydning, som det internationale samfund tillægger familien. Afholdelsen af den internationale familiedag i 2018 med temaet "Familien og inkluderende samfund" vil sætte fokus på den rolle, som familien spiller for at fremme det bæredygtige udviklingsmål nr. 16, for så vidt angår "fremme af fredelige og inkluderende samfund for at skabe bæredygtig udvikling". Den internationale familiedag har et officielt logo, der kan anvendes på et flag.

1.  Hvilket standpunkt indtager Kommissionen i internationale organisationer i forbindelse med familiespørgsmål, og hvilke aktiviteter planlægger Kommissionen med henblik på afholdelsen af den internationale familiedag i år?

2.  Hvilke NGO'er arbejder Kommissionen sammen med om at udforme, træffe beslutninger om, fremme og gennemføre sine politikker på det familiemæssige område?

3.  Det officielle FN-logo for den internationale familiedag er en grøn cirkel med en stiliseret tegning af et hjerte og et hus i rødt. Det angiver, at familien står i centrum for samfundet og giver mennesker i alle aldre et fast ståsted i tilværelsen og yder dem støtte. Vil Kommissionen hejse det officielle FN-flag for den internationale familiedag ved alle Kommissionens bygninger den 15. maj?

Forespørgslens originalsprog: EN
Seneste opdatering: 23. juli 2018Juridisk meddelelse - Databeskyttelsespolitik