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ORAL QUESTION H-0147/03
for Question Time at the part-session in April 2003
pursuant to Rule 43 of the Rules of Procedure
by John McCartin
to the Commission

Subject: VAT concessions for charities

Can the Commission state whether it is true that the EU 6th Directive prevents national governments 
from giving VAT concessions to charitable organisations on investments which they make on a non-
profit making basis? The general impression being created is that European law prevents VAT 
concessions to charitable bodies, could the Commission state if this is correct?
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