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ORAL QUESTION H-0186/07
for Question Time at the part-session in April 2007
pursuant to Rule 109 of the Rules of Procedure
by Philip Bushill-Matthews
to the Council

Subject: Provision of child care

Following the Barcelona European Council in 2002, when Member States agreed that by 2010 child 
care should be available to at least 90% of children between 3 and 6 years old, and at least 33% of 
children under 3 years of age, and in light of the new Commission communication on demographic 
changes within Europe, can the Council report on how close different Member States are to achieving 
these targets?
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