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WRITTEN QUESTION P-1239/06
by Wojciech Roszkowski (UEN)
to the Commission

Subject: Equality between women and men

Having received Commissioner Špidla's answer to my question, I regret to say that this answer was 
not satisfactory. Article 23 in Chapter III of the Charter of Fundamental Rights clearly states that 
gender equality must be ensured 'in all areas'. Is the right to give birth not included in 'all areas'?

Furthermore, no answer was given to the following question: does gender equality derive from natural 
or positive law?


