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Question for written answer P-001318/2017 

to the Commission 
Rule 130 

Rina Ronja Kari (GUE/NGL) 

Subject: EU withdrawal and the EU-Canada Comprehensive Economic and Trade Agreement 
(CETA) 

Could the Commission please answer the following question: 

Will a Member State that withdraws from the EU after CETA has been ratified continue to be subject 
to that agreement or parts thereof? 

 


