Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
Joi, 10 mai 2007 - Bruxelles

9. Corectarea voturilor şi intenţiile de vot

Corectările voturilor şi intenţiile de vot figurează pe site-ul „Séance en direct”, „Résultats des votes (appels nominaux)/Results of vote (roll-call votes)”, precum şi în versiunea tipărită a anexei „Rezultatele voturilor prin apel nominal”.

Versiunea electronică de pe Europarl va fi actualizată regulat pe o perioadă de maxim două săptămâni de la data votului.

După acest termen, lista corectărilor voturilor şi a intenţiilor de vot va fi închisă pentru a fi tradusă şi publicată în Jurnalul Oficial.

°
° ° °

Robert Atkins, Manuel Medina Ortega, Panagiotis Beglitis şi Nikolaos Sifunakis au indicat că, din motive de ordin tehnic, nu au putut să-şi exprime votul la Raportul Marie-Line Reynaud - A6-0143/2007

Jacek Protasiewicz a indicat că, din motive de ordin tehnic, nu a putut vota la amendamentul 5 la rezoluţia comună privind Reuniunea la nivel înalt UE-Rusia (RC-B6-0190/2007/rev).

Renato Brunetta a indicat că, din motive de ordin tehnic, nu a putut vota la amendamentul 5 la Raportul Diana Wallis - A6-0156/2007.

Aviz juridic - Politica de confidențialitate