Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Tiistai 17. kesäkuuta 2008 - Strasbourg

(Istunto keskeytettiin klo 19.20 ja sitä jatkettiin klo 21.00.)

Puhetta johti
varapuhemies Edward McMILLAN-SCOTT

13. Parlamentin kokoonpano

Italian toimivaltaiset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Nicola Zingaretti ja Giuseppe Bova on valittu tehtävään, joka on yhteensopimaton Euroopan parlamentin jäsenen toimen kanssa Euroopan parlamentin jäsenten valitsemisesta yleisillä välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti.

Parlamentti pani kyseisen tiedon merkille ja totesi työjärjestyksen 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti kyseisten edustajantointen vapautuneen 17.6.2008 alkaen.

Italian toimivaltaiset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Rapisardo Antinucci, Domenico Antonio Basile ja Maria Grazia Pagano on nimitetty Euroopan parlamentin jäseniksi Nicola Zingarettin, Adriana Poli Bortonen ja Giuseppe Bovan tilalle 17.6.2008 alkaen.

°
° ° °

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenten valtakirjoja ei ole tarkastettu tai niitä koskevia muistutuksia ratkaistu, Rapisardo Antinucci, Domenico Antonio Basile ja Maria Grazia Pagano osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että he ovat tätä ennen ilmoittaneet, että eivät harjoita tehtäviä, jotka ovat ristiriidassa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa.

°
° ° °

Sorin Frunzăverde on kirjallisesti ilmoittanut luopuvansa edustajantoimestaan 5.6.2008 alkaen.

Työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 7 kohdan mukaisesti parlamentti totesi kyseisen edustajantoimen vapautuneen ja antaa siitä tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö