Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 12. tammikuuta 2009 - Strasbourg

4. Parlamentin kokoonpano

Romanian toimivaltaiset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Roberta Alma Anastase, Titus Corlăţean, Petru Filip, Monica Maria Iacob-Ridzi, Cătălin-Ioan Nechifor, Dumitru Oprea ja Mihaela Popa on valittu Romanian parlamentin jäseniksi.

Parlamentti pani asian merkille ja totesi heidän edustajantoimiensa vapautuneen 19. joulukuuta 2008 alkaen jäsenten valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 2 kohdan ja työjärjestyksen 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti.

Kyseiset viranomaiset ovat myös ilmoittaneet, että seuraavat henkilöt on valittu Euroopan parlamentin jäseniksi 22. joulukuuta 2008 alkaen: Roberta Alma Anastasen tilalle Adrian Manole, Monica Maria Iacob-Ridzin tilalle Iosif Matula, Mihaela Popan tilalle Călin Cătălin Chiriţă, Petru Filipin tilalle Alexandru Nazare ja Dumitru Oprean tilalle Daniel Petru Funeriu.

Toimivaltaiset Suomen viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Eva-Riitta Siitonen on nimitetty parlamentin jäseneksi Piia-Noora Kaupin tilalle 1. tammikuuta 2009 alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenten valtakirjoja ei ole tarkastettu tai niitä koskevia muistutuksia ratkaistu, Adrian Manole, Iosif Matula, Călin Cătălin Chiriţă, Alexandru Nazare, Daniel Petru Funeriu ja Eva-Riitta Siitonen osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että he ovat tätä ennen ilmoittaneet, että eivät harjoita tehtäviä, jotka ovat ristiriidassa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö