Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
Luni, 4 aprilie 2011 - Strasbourg

13. Ordinea lucrărilor
Stenograma

În conformitate cu ordinea de zi, s-a stabilit ordinea lucrărilor.

Proiectul definitiv de ordine de zi al şedinţelor plenare din aprilie 2011 (PE 461.047/PDOJ) a fost distribuit şi au fost propuse următoarele modificări ale acestuia (articolul 140 din Regulamentul de procedură):

Luni

Nu s-a propus nicio modificare.

Marţi

Solicitarea Grupului EFD de amânare a votării raportului lui José Manuel Fernandes (A7-0087/2011) referitor la „Estimarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru exercițiul financiar 2012 - secţiunea I - Parlamentul” (punctul 66 din PDOJ) pentru perioada de sesiune din mai 2011.

Au intervenit: Marta Andreasen, în numele Grupului EFD, care a motivat cererea, Francesco Enrico Speroni, pentru a o susţine, şi Alain Lamassoure, care s-a exprimat împotriva solicitării.

Parlamentul a respins cererea.

Miercuri

Solicitarea Grupului PPE de încheiere a dezbaterii privind declaraţia Comisiei referitoare la „Achiziţiile publice” (punctul 129 din PDOJ) prin depunerea unor propuneri de rezoluţie.

Au intervenit: Andreas Schwab, în numele Grupului PPE, care a motivat cererea, Evelyne Gebhardt, pentru a o susţine şi pentru a propune amânarea votării pentru perioada de sesiune din mai, precum şi Francesco Enrico Speroni, care s-a exprimat împotriva amânării votării.

Parlamentul a aprobat cererea şi amânarea votării.

Miercuri şi joi

Solicitarea Grupului ALDE de a înscrie pe ordinea de zi de miercuri punctul privind situaţia din Situaţia din Côte d'Ivoire, prevăzut iniţial pentru joi (punctul 122 du PDOJ), sub forma unei declaraţii a Vicepreşedintelui Comisiei / Înaltului Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe şi politica de securitate şi de a introduce pe ordinea de zi de joi, la punctul „dezbatere privind cazuri de încălcare a drepturilor omului, a democraţiei şi a statului de drept”, o dezbatere privind cazul lui Ai WeiWei din China.

Au intervenit: Guy Verhofstadt, în numele Grupului ALDE, care a motivat cererea, şi Hannes Swoboda, pentru a o susţine.

Parlamentul a aprobat cererea.

°
° ° °

Ordinea lucrărilor a fost astfel stabilită.

°
° ° °

A intervenit: Sophia in 't Veld cu privire la atacurile informatice îndreptate asupra instituţiilor europene, printre care şi Parlamentul European, precum şi la măsurile de securitate luate în acest sens.

Aviz juridic - Politica de confidențialitate