Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Torstai 5. heinäkuuta 2012 - Strasbourg

5. Parlamentin kokoonpano

Kyriakos Mavronikolas on ilmoittanut luopuvansa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävästään 1. syyskuuta 2012 alkaen.

Työjärjestyksen 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti parlamentti totesi kyseisen edustajantoimen vapautuneen kyseisestä päivämäärästä alkaen ja antaa siitä tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

Toimivaltaiset Suomen viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Carl Haglund on nimitetty Suomen hallituksen jäseneksi 5. heinäkuuta 2012 alkaen ja että Nils Torvalds on nimitetty Euroopan parlamentin jäseneksi samasta päivämäärästä alkaen.

Jäsenten valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan ja työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 4 kohdan mukaisesti parlamentti totesi Carl Haglundin edustajantoimen vapautuneen 5. heinäkuuta 2012 alkaen ja merkitsi tiedoksi Nils Torvaldsin nimityksen Euroopan parlamentin jäseneksi samasta päivämäärästä alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenen valtakirjaa ei ole tarkastettu tai sitä koskevaa muistutusta ratkaistu, Nils Torvalds osallistuu parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että hän on tätä ennen ilmoittanut, ettei hänellä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö