Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 15. huhtikuuta 2013 - Strasbourg

3. Parlamentin kokoonpano

Louis Grech on nimitetty Maltan eurooppaministeriksi 13. maaliskuuta 2013 alkaen.

Edward Scicluna on nimitetty Maltan valtiovarainministeriksi 13. maaliskuuta 2013 alkaen.

Simon Busuttil on valittu Maltan kansallisen parlamentin jäseneksi 6. huhtikuuta 2013 alkaen.

Jäsenten valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan ja työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 4 kohdan mukaisesti parlamentti totesi Louis Grechin ja Edward Sciclunan edustajantoimien vapautuneen 13. maaliskuuta 2013 alkaen ja Simon Busuttilin edustajantoimen vapautuneen 6. huhtikuuta 2013 alkaen ja antavansa siitä tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

Gabriele Albertini, Mario Mauro ja Gianluca Susta on valittu Italian senaatin jäseniksi 15. maaliskuuta 2013 alkaen.

Jäsenten valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan ja työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 4 kohdan mukaisesti parlamentti totesi Gabriele Albertinin, Mario Mauron ja Gianluca Sustan edustajantoimien vapautuneen tästä päivästä alkaen ja antavansa siitä tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

Toimivaltaiset Italian viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Isabella De Martini on valittu Mario Mauron tilalle, Fabrizio Bertot on valittu Gabriele Albertinin tilalle ja Franco Bonanini on valittu Gianluca Sustan tilalle Euroopan parlamentin jäseniksi 12. huhtikuuta 2013 alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenten valtakirjoja ei ole tarkastettu tai niitä koskevia muistutuksia ratkaistu, Isabella De Martini, Fabrizio Bertot ja Franco Bonanini osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että he ovat tätä ennen ilmoittaneet, ettei heillä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö