Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Ponedjeljak, 21. listopada 2013. - Strasbourg

10. Plan rada
CRE

Sljedeća je točka na dnevnom redu plan rada Parlamenta.

Podijeljen je konačni prijedlog dnevnog reda plenarnih sjednica od listopada II 2013. (PE 521.900/PDOJ) i predložene su njegove sljedeće izmjene (članak 140. Poslovnika):

Predsjednik je naveo da ga je predsjednik Komisije José Manuel Barroso (predsjednik Komisije) jutros obavijestio da bi se Komisija sredinom studenog mogla naći pred obustavom plaćanja ako Parlament ne odobri dodatnu izmjenu proračuna br. 6. Predsjednik je zatražio od Odbora za proračune da za sutra navečer sazove sastanak kako bi razmotrio nacrt dodatne izmjene proračuna koju bi Vijeće sutradan eventualno moglo prihvatiti.

Predsjednik je predložio da se, ako Odbor za proračune odobri dodatnu izmjenu proračuna, s Parlamentom savjetuje o tome treba li tu točku uvrstiti u dnevni red od srijede ili četvrtka.

Govorili su Joseph Daul u ime kluba PPE, Enrique Guerrero Salom u ime kluba S&D, Guy Verhofstadt u ime kluba ALDE, Rebecca Harms u ime kluba Verts/ALE, Gabriele Zimmer u ime kluba GUE/NGL i Francesco Enrico Speroni u ime kluba EFD (Predsjednik pojašnjava razloge svog prijedloga) te Joseph Daul i Daniel Cohn-Bendit.

Parlement je prihvatio prijedlog.

°
° ° °

Govorio je Bernd Posselt o uvrštavanju kratkih predstavljanja izvješća Edite Estrela (A7-0306/2013) o „Spolnom i reproduktivnom zdravlju i pravima”.


Ponedjeljak

Nema predloženih izmjena:

Utorak
Izvješća
Reimer Böge o „Mobilizaciji instrumenta fleksibilnosti za dopunu financijskih sredstava iz općeg proračuna EU-a za 2013. za financiranje Europskog socijalnog fonda radi povećanja sredstava dodijeljenih Francuskoj, Italiji i Španjolskoj”, i Giovanni La Via o „Nacrtu izmjene proračuna br. 7/2013 - Jačanje Europskog socijalnog fonda (ESF) radi rješavanja problema nezaposlenosti mladih, siromaštva i socijalne isključenosti u Francuskoj, Italiji i Španjolskoj” nisu bila prihvaćena u odborima i zbog toga su povučena s dnevnog reda.

Srijeda
Nema predloženih izmjena:

Četvrtak
Nema predloženih izmjena

°
° ° °

Time je utvrđen plan rada.

Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti