Kazalo 
 Prejšnje 
 Naslednje 
 Celotno besedilo 
Zapisnik
Ponedeljek, 13. januar 2014 - Strasbourg

5. Sestava Parlamenta

Pristojni danski organi so Evropski parlament obvestili, da je namesto Dana Jørgensena za poslanca Evropskega parlamenta imenovan Claus Larsen-Jensen z začetkom veljavnosti dne 13. decembra 2013.

Pristojni poljski organi so sporočili, da sta bila Zbigniew Zaleski in Tadeusz Edward Ross imenovana namesto Lene Kolarske-Bobińske in Rafała Trzaskowskega z začetkom veljavnosti dne 17. decembra 2013.

V skladu s členom 7(1) Akta o volitvah poslancev Evropskega parlamenta s splošnimi neposrednimi volitvami in člena 4(1) in (4) Poslovnika se Parlement seznani z imenovanji Clausa Larsen-Jensena z začetkom veljavnosti dne 13. decembra 2013 ter Zbigniewa Zaleskega in Tadeusza Edwarda Rossa z začetkom veljavnosti 17. decembra 2013.

Dokler se ne preveri veljavnosti mandata poslancev oziroma ne odloči o morebitnem sporu, se v skladu s členom 3(2) Poslovnika poslanci Claus Larsen-Jensen, Zbigniew Zaleski in Tadeusz Edward Ross polnopravno udeležujejo sej Parlamenta in njegovih teles, pod pogojem, da so predhodno podali izjavo o tem, da ne opravljajo funkcije, ki ni združljiva s funkcijo poslanca Evropskega parlamenta.

Pravno obvestilo - Varstvo osebnih podatkov