Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Utorak, 19. svibnja 2015. - Strasbourg

5. Glasovanje
CRE

Detaljni rezultati glasovanja (amandmani, odvojeno glasovanje, glasovanje po dijelovima…) nalaze se u prilogu „Rezultati glasovanja” koji je priložen zapisniku.

Rezultati poimeničnog glasovanja, u prilogu zapisniku, dostupni su jedino u elektroničkoj verziji i nalaze se na internetskoj stranici Europarl.


5.1. Zaštitne mjere predviđene u Sporazumu sa Švicarskom Konfederacijom ***I (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

5.2. Europska konvencija o pravnoj zaštiti usluga koje se temelje na uvjetovanom pristupu ili usluga koje pružaju uvjetovani pristup *** (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

5.3. Zahtjev za ukidanje parlamentarnog imuniteta Viktoru Uspaskichu (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

5.4. Zahtjev za ukidanje parlamentarnog imuniteta Jérômeu Lavrilleuxu (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

5.5. Zahtjev za ukidanje parlamentarnog imuniteta Januszu Korwin-Mikkeu (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

5.6. Zahtjev za ukidanje parlamentarnog imuniteta Theodorosu Zagorakisu (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

5.7. Zahtjev za savjetovanje s Europskim gospodarskim i socijalnim odborom o poboljšanju funkcioniranja Europske unije na temelju potencijala Ugovora iz Lisabona (članak 137. Poslovnika) (glasovanje)

5.8. Zahtjev za savjetovanje s Europskim gospodarskim i socijalnim odborom o mogućim promjenama i prilagodbama aktualnog institucijskog ustroja Europske unije (članak 137. Poslovnika) (glasovanje)

5.9. Zahtjev za savjetovanje s Odborom regija o poboljšanju funkcioniranja Europske unije na temelju potencijala Ugovora iz Lisabona (članak 138. Poslovnika) (glasovanje)

5.10. Zahtjev za savjetovanje s Odborom regija o mogućim promjenama i prilagodbama aktualnog institucijskog ustroja Europske unije (članak 138. Poslovnika) (glasovanje)

5.11. Indeksi koji se rabe kao referentne vrijednosti u financijskim instrumentima i financijskim ugovorima ***I (glasovanje)

5.12. Financiranje razvoja (glasovanje)

5.13. Sigurnija zdravstvena skrb u Europi (glasovanje)

5.14. Mogućnosti zelenog rasta za MSP-ove (glasovanje)
Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti