Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2015. május 20., Szerda - Strasbourg

5. Előirányzatok átcsoportosítása

A költségvetési rendelet 27. cikke (3) bekezdésének megfelelően a Költségvetési Bizottság úgy határozott, hogy nem tesz ellenvetést az Európai Bizottság DEC 16/2015. és DEC 17/2015. számú (III. szakasz – Bizottság) előirányzat-átcsoportosítási javaslata ellen.

A költségvetési rendelet 27. cikke (4) bekezdésének megfelelően az Európai Unió Tanácsa tájékoztatta a költségvetési hatóságot a DEC 11/2015., DEC 16/2015. és DEC 17/2015. számú (III. szakasz – Bizottság) előirányzat-átcsoportosítások jóváhagyásáról.

A költségvetési rendelet 203. cikke (7) bekezdésének megfelelően az Európai Bizottság tájékoztatta a költségvetési hatóságot az „élelmiszer-minőség és -biztonság” épületnek a belgiumi Geelben való felépítésére vonatkozó ingatlanprojektről.

A költségvetési rendelet 203. cikkének megfelelően a Költségvetési Bizottság úgy döntött, hogy nem ad ki véleményt arra vonatkozóan, hogy az Európai Bizottság két épületet bérel a jelenleg a Jean Monnet épületben dolgozó személyzetének újbóli elhelyezése érdekében.

A költségvetési rendelet 203. cikke (3) bekezdésének megfelelően az Európai Számvevőszék értesítette a költségvetési hatóságot az intézmény ingatlanpolitikájáról szóló munkadokumentumról.

Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat