Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Srijeda, 10. lipnja 2015. - Strasbourg

14. Stanje u Burundiju (rasprava)
CRE

Izjava potpredsjednice Komisije / Visoke predstavnice Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku: Stanje u Burundiju (2015/2723(RSP))

Tibor Navracsics (povjerenik Komisije) dao je izjavu u ime potpredsjednice Komisije / Visoke predstavnice Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku.

Govorili su: Joachim Zeller, u ime Kluba zastupnika PPE-a, koji je, osim toga, odgovorio na pitanje koje je podizanjem plave kartice postavio Bill Etheridge, David Martin, u ime Kluba zastupnika S&D-a, Louis Michel, u ime Kluba zastupnika ALDE-a, Marie-Christine Vergiat, u ime Kluba zastupnika GUE/NGL-a, Maria Heubuch, u ime Kluba zastupnika Verts/ALE-a, Fabio Massimo Castaldo, u ime Kluba zastupnika EFDD-a, koji je, osim toga, odgovorio na pitanje koje je podizanjem plave kartice postavio David Martin, Jonathan Arnott, koji je u ime Kluba zastupnika EFDD-a zatražio primjenu članka 191. Poslovnika, i Nicolas Bay, nezavisni zastupnik.

Govorili su: Jonathan Arnott, Elena Valenciano, Pavel Telička i Tiziana Beghin o zahtjevu koji je podnio Klub zastupnika EFDD-a.

Predsjednica je prekinula sjednicu.

(Nastavak rasprave : točka 16 zapisnika od 10.6.2015.)

(Sjednica je prekinuta u 17:45, a nastavljena u 18:15.)

Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti