Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
Miercuri, 24 iunie 2015 - Bruxelles

4. Componența Parlamentului

Autoritățile poloneze competente au comunicat alegerea în Parlamentul European a lui Edward Czesak, care îl înlocuiește pe Andrzej Duda în funcția de deputat în Parlamentul European, cu efect de la 11 iunie 2015.

În conformitate cu articolul 3 alineatul (2) din Regulamentul de procedură, atât timp cât prerogativele sale nu au fost verificate sau nu s-a luat o hotărâre în legătură cu o eventuală contestație, Edward Czesak participă la lucrările Parlamentului și ale organelor acestuia cu exercitarea deplină a drepturilor, cu condiția să fi efectuat în prealabil declarația că nu exercită nicio funcție care nu este compatibilă cu cea de deputat în Parlamentul European.

°
° ° °

Emmanouil Glezos și-a notificat în scris demisia din calitatea de deputat în Parlament, aceasta producând efecte de la 8 iulie 2015 la ora 24.00.

În conformitate cu articolul 4 alineatele (1) și (3) din Regulamentul de procedură, Parlamentul European a luat act de existența locului vacant, cu efect de la data de 9 iulie 2015 și a informat autoritățile naționale interesate în acest sens.

°
° ° °

Marit Paulsen și-a notificat în scris demisia din calitatea de deputată în Parlament, aceasta producând efecte de la 30 septembrie 2015.

În conformitate cu articolul 4 alineatele (1) și (3) din Regulamentul de procedură, Parlamentul European a luat act de existența locului vacant, cu efect de la data în cauză și a informat autoritățile naționale interesate în acest sens.

Aviz juridic - Politica de confidențialitate