Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 7. syyskuuta 2015 - Strasbourg

4. Parlamentin kokoonpano

Toimivaltaiset Italian viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Giovanni Toti on valittu Ligurian aluevaltuuston puheenjohtajaksi.

Koska tämä tehtävä on Euroopan parlamentin jäsenten valitsemisesta yleisillä, välittömillä vaaleilla 20. syyskuuta 1976 annetun säädöksen 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti ristiriidassa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa, parlamentti totesi työjärjestyksen 4 artiklan 4 kohdan mukaisesti edustajantoimen vapatuneen 10. heinäkuuta 2015 alkaen.

°
° ° °

Toimivaltaiset Itävallan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Karoline Graswander-Hainz on nimitetty parlamentin jäseneksi Jörg Leichtfriedin tilalle 9. heinäkuuta 2015 alkaen.

Toimivaltaiset Italian viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Stefano Maullu on nimitetty parlamentin jäseneksi Giovanni Totin tilalle 13. heinäkuuta 2015 alkaen.

Toimivaltaiset Kreikan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Nikolaos Chountis on nimitetty parlamentin jäseneksi Emmanouil Glezosin tilalle 20. heinäkuuta 2015 alkaen.

Toimivaltaiset Ruotsin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Jasenko Selimovic on nimitetty parlamentin jäseneksi Marit Paulsenin tilalle 30. syyskuuta 2015 alkaen.

Toimivaltaiset Alankomaiden viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Auke Zijlstra on nimitetty parlamentin jäseneksi Hans Jansenin tilalle 1. syyskuuta 2015 alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenten valtakirjoja ei ole tarkastettu tai niitä koskevia muistutuksia ratkaistu, Karoline Graswander-Hainz, Stefano Maullu, Nikolaos Chountis, Jasenko Selimovic ja Auke Zijlstra osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että he ovat tätä ennen ilmoittaneet, ettei heillä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö