Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
Luni, 7 septembrie 2015 - Strasbourg

4. Componența Parlamentului

Autoritățile competente din Italia au comunicat că Giovanni Toti a fost ales Președintele Consiliului regional al Liguriei.

Întrucât, conform articolului 7 alineatul (3) al Actului din 20 septembrie 1976 privind alegerea membrilor Parlamentului European prin vot universal direct, această funcție este incompatibilă cu cea de deputat în Parlamentul European, în temeiul articolului 4 alineatul (4) din Regulamentul de procedură, Parlamentul a constatat,existența locului vacant, cu efect de la 10 iulie 2015.

°
° ° °

Autoritățile competente austriece au comunicat alegerea în Parlamentul European a lui Karoline Graswander-Hainz, în locul lui Jörg Leichtfried, ca deputată în Parlament, cu efect de la 9 iulie 2015.

Autoritățile competente italiene au comunicat alegerea în Parlamentul European a lui Stefano Maullu, în locul lui Giovanni Toti, ca deputat în Parlament, cu efect de la 13 iulie 2015.

Autoritățile competente elene au comunicat alegerea în Parlamentul European a lui Nikolaos Chountis, în locul lui Emmanouil Glezos, ca deputat în Parlament, cu efect de la 20 iulie 2015.

Autoritățile competente suedeze au comunicat alegerea în Parlamentul European a lui Jasenko Selimovic, în locul lui Marit Paulsen, ca deputat în Parlament, cu efect de la 30 septembrie 2015.

Autoritățile competente olandeze au comunicat alegerea în Parlamentul European a lui Auke Zijlstra, în locul lui Hans Jansen, ca deputat în Parlament, cu efect de la 1 septembrie 2015.

În conformitate cu articolul 3 alineatul (2) din Regulamentul de procedură, atât timp cât prerogativele lor nu au fost verificate sau nu s-a luat o hotărâre în legătură cu o eventuală contestație, Karoline Graswander-Hainz, Stefano Maullu, Nikolaos Chountis, Jasenko Selimovic și Auke Zijlstra se bucură de exercitarea deplină a drepturilor lor în Parlament și în organele acestuia, cu condiția să fi declarat în prealabil că nu exercită o funcție incompatibilă cu cea de deputat în Parlamentul European.

Aviz juridic - Politica de confidențialitate