Ευρετήριο 
 Προηγούμενο 
 Επόμενο 
 Πλήρες κείμενο 
Συνοπτικά πρακτικά
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 - Στρασβούργο

(Η συνεδρίαση διακόπτεται στις 13.15 και επαναλαμβάνεται στις 15.00.)

ΠΡΟΕΔΡΙΑ: Martin SCHULZ
Πρόεδρος

13. Σημερινή κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δηλώσεις του κ. François Hollande, Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και της κ. Angela Merkel, Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
CRE

Ο Πρόεδρος εκφράζει, εξ ονόματος του Σώματος, τα συλλυπητήριά του στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας François Hollande, για τα θύματα των βίαιων καιρικών συνθηκών που έπληξαν τη Νότια Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα και τονίζει τη σημασία της από κοινού παρουσίας στο Κοινοβούλιο του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας και της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Παρεμβαίνουν οι François Hollande, Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, και Angela Merkel, Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Παρεμβαίνουν οι Manfred Weber, εξ ονόματος της Ομάδας PPE, Gianni Pittella, εξ ονόματος της Ομάδας S&D, Ryszard Antoni Legutko, εξ ονόματος της Ομάδας ECR, Guy Verhofstadt, εξ ονόματος της Ομάδας ALDE, Gabriele Zimmer, εξ ονόματος της Ομάδας GUE/NGL, Rebecca Harms, εξ ονόματος της Ομάδας Verts/ALE, Nigel Farage, εξ ονόματος της Ομάδας EFDD, Marine Le Pen, εξ ονόματος της Ομάδας ENF, και Bruno Gollnisch, μη εγγεγραμμένος.

Παρεμβαίνουν οι François Hollande και Angela Merkel.

Η συζήτηση περατώνεται.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ: Alexander Graf LAMBSDORFF
Αντιπρόεδρος

Παρεμβαίνει η Krisztina Morvai.

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου - Πολιτική απορρήτου