Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2015. november 23., Hétfő - Strasbourg

10. Ügyrend
CRE

Kiosztották a 2015. novemberi II. plenáris ülés végleges napirendtervezetét (PE 571.857/PDOJ), melynek módosítására a következő javaslatokat tették (az eljárási szabályzat 152. cikke):

Hétfő

A GUE/NGL képviselőcsoport arra irányuló kérése, hogy A 2016 és 2020 közötti időszakra szóló állatjóléti stratégia (a végleges napirendtervezet 79. pontja) témáját állásfoglalási indítványok benyújtásával zárják le, amelyekről csütörtökön szavaznak.

Felszólal: Anja Hazekamp, a(z) GUE/NGL képviselőcsoport nevében, aki indokolja a kérést, Fredrick Federley, aki támogatja azt és Michèle Alliot-Marie, aki ellenzi azt.

A Parlament elektronikus szavazással jóváhagyja a kérelmet (149 mellette, 139 ellene, 40 tartózkodás).

A következő benyújtási határidők kerültek meghatározásra:

állásfoglalásra irányuló indítványok: november 24., kedd, 12:00

módosítások és közös állásfoglalásra irányuló indítványok: november 25., szerda, 12:00

módosítások a közös állásfoglalási indítványhoz: november 25., szerda, 13:00

a külön szavazásra és a részenkénti szavazásra irányuló kérelmek: november 25., szerda, 19:00.

Kedd

Nincs javasolt változtatás.

Szerda

Verts/ALE arra irányuló kérése, hogy a Ferreira – Theurer-jelentést az alábbi témában: A feltételes adómegállapítások és jellegükben vagy hatásukban hasonló egyéb intézkedések (A8-0317/2015) (a végleges napirendtervezet 23. pontja) halasszák el, amennyiben a TAXE különbizottság mandátumát nem hosszabbítják meg.

Felszólal: Philippe Lamberts, a(z) Verts/ALE képviselőcsoport nevében, aki indokolja a kérést, Fabio De Masi, aki támogatja azt, Manfred Weber, a(z) PPE képviselőcsoport nevében, és Peter Simon, a(z) S&D képviselőcsoport nevében, akik megerősítik, hogy képviselőcsoportjaik támogatják a TAXE bizottság mandátumának meghosszabbítását.

Philippe Lamberts visszavonja a kérését.

Csütörtök

Nincs javasolt változtatás.

°
° ° °

Az ügyrendet megállapítják.

Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat