Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Keskiviikko 25. marraskuuta 2015 - Strasbourg

17. Parlamentin kokoonpano

Toimivaltaiset Espanjan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Xabier Benito Ziluaga on nimitetty parlamentin jäseneksi Pablo Iglesiasin tilalle 25. marraskuuta 2015 alkaen.

Toimivaltaiset Espanjan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että María Teresa Giménez Barbat on nimitetty parlamentin jäseneksi Fernando Mauran Barandiarán tilalle 25. marraskuuta 2015 alkaen.

Jäsenten valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä, välittömillä vaaleilla 20. syyskuuta 1976 annetun säädöksen 13 artiklan ja työjärjestyksen 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti parlamentti merkitsi tiedoksi Xabier Benito Ziluagan ja María Teresa Giménez Barbatin nimitykset 25. marraskuuta 2015 alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenen valtakirjaa ei ole tarkastettu tai sitä koskevaa muistutusta ratkaistu, Xabier Benito Ziluaga ja María Teresa Giménez Barbat osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että he ovat tätä ennen ilmoittaneet, ettei heillä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö