Kazalo 
 Prejšnje 
 Naslednje 
 Celotno besedilo 
Zapisnik
Sreda, 25. november 2015 - Strasbourg

17. Sestava Parlamenta

Pristojni španski organi so Evropski parlament obvestili, da je namesto Pabla Iglesiasa za poslanca Evropskega parlamenta imenovan Xabier Benito Ziluaga z začetkom veljavnosti dne 25. novembra 2015.

Pristojni španski organi so Evropski parlament obvestili, da je namesto Fernanda Maure Barandiarána za poslanko Evropskega parlamenta imenovana María Teresa Giménez Barbat z začetkom veljavnosti dne 25. novembra 2015.

Parlament se je v skladu s členom 13 Akta o volitvah poslancev Evropskega parlamenta s splošnimi neposrednimi volitvami z dne 20. septembra 1976 in členom 4(1) Poslovnika seznanil z izvolitvijo Xabiera Benita Ziluage in Maríe Terese Giménez Barbat z začetkom veljavnosti dne 25. novembra 2015.

Dokler se v skladu s členom 3(2) Poslovnika ne preveri veljavnosti mandata poslanca ali se ne odloči o morebitnem sporu, se Xabier Benito Ziluaga in María Teresa Giménez Barbat pod pogojem, da sta predhodno podpisala pisno izjavo, da ne izvajata funkcije, ki bi bila nezdružljiva s funkcijo poslanca Evropskega parlamenta, polnopravno udeležujeta sej Parlamenta in njegovih organov.

Pravno obvestilo - Varstvo osebnih podatkov