Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2016. január 19., Kedd - Strasbourg

ELNÖKÖL:
Antonio TAJANI alelnök

5. Szavazások órája
CRE

A szavazások eredménye részletesen (módosítások, külön szavazások, részenkénti szavazások stb.) a jegyzőkönyvhöz csatolt, „A szavazások eredménye” című mellékletben található.

A név szerinti szavazások eredménye a jegyzőkönyvhöz csatolva, csupán elektronikus formában áll rendelkezésre, és az Europarl oldalon tekinthető meg.

Felszólal: Notis Marias, aki tájékoztatja a Parlamentet, hogy a Burundiban törvényellenesen bebörtönzött Richard Spiros Hagabimana görög állampolgárt felmentették és hamarosan szabadon bocsátják.


5.1. Czesław Adam Siekierski mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelem (az eljárási szabályzat 150. cikke) (szavazás)

5.2. Czesław Adam Siekierski mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelem (az eljárási szabályzat 150. cikke) (szavazás)

5.3. Az Atlanti-óceán keleti részén és a Földközi-tengerben élő kékúszójútonhal-állományra vonatkozó többéves helyreállítási terv ***I (szavazás)

5.4. Éves jelentés az uniós versenypolitikáról (szavazás)

5.5. Az interkulturális párbeszéd, a kulturális sokszínűség és az oktatás szerepe az uniós alapértékek előmozdításában (szavazás)

5.6. A pénzügyi szolgáltatások uniós szabályozásának áttekintése és kihívásai (szavazás)

5.7. Külső tényezők, amelyek akadályozzák Európában a nők vállalkozási tevékenységét (szavazás)

5.8. Az ifjúsági munkanélküliség leküzdésére irányuló képzési politikák (szavazás)

5.9. A digitális egységes piaci intézkedéscsomag megvalósítása felé (szavazás)
Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat