Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 1. helmikuuta 2016 - Strasbourg

8. Käsittelyjärjestys
Sanatarkat istuntoselostukset

Helmikuun 2016 I istuntojakson (PE 576.422/PDOJ) istuntojen lopullinen esityslistaluonnos on jaettu ja siihen on ehdotettu seuraavia muutoksia (työjärjestyksen 152 artikla):

Maanantai

Muutoksia ei ole ehdotettu.

Tiistai

ENF-ryhmän pyyntö ottaa iltapäivän ensimmäiseksi kohdaksi keskustelu aiheesta "Zikaviruksen leviäminen".

Puheenvuorot: Joëlle Mélin, joka perusteli pyynnön ENF-ryhmän puolesta, ja Enrique Guerrero Salom, joka pyysi, että asia annettaisiin ensin toimivaltaisen valiokunnan käsiteltäväksi.

Parlamentti hyväksyi jälkimmäisen pyynnön.

Puheenvuorot: Viviane Reding, joka pyysi, että hänen mietintönsä A8-0009/2016 aiheesta "Palvelukauppasopimusta (TiSA) koskevat neuvottelut" säilytetään keskiviikon äänestyksissä, Manfred Weber, joka kannatti pyyntöä, ja Richard Corbett ja Edouard Ferrand työjärjestyksen 175 artiklan soveltamisesta.

GUE/NGL-ryhmän pyyntö sisällyttää tiistai-iltapäivän yhteiskeskustelujen neljänneksi kohdaksi neuvoston ja komission julkilausumat aiheesta "Pakolaisiin ja maahanmuuttajiin kohdistuvan rasistisen vihan ja väkivallan lisääntyminen Euroopassa".

Puheenvuorot: Gabriele Zimmer, joka perusteli pyynnön GUE/NGL-ryhmän puolesta, Enrique Guerrero Salom pyynnön puolesta ja Olaf Stuger vastustaakseen pyyntöä.

Parlamentti hyväksyi pyynnön KÄ:ssä (183 puolesta, 142 vastaan, 27 tyhjää).

Pervenche Berès ilmoittaakseen, että hän olisi halunnut äänestää puolesta edellisessä äänestyksessä.

Keskiviikko, torstai

Muutoksia ei ole ehdotettu.

°
° ° °

Käsittelyjärjestys vahvistettiin.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö