Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 9. toukokuuta 2016 - Strasbourg

4. Parlamentin kokoonpano

Philippe De Backer on nimitetty Belgian hallituksen jäseneksi.

Koska tämä tehtävä on Euroopan parlamentin jäsenten valitsemisesta yleisillä, välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan mukaisesti ristiriidassa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa, parlamentti totesi työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan ja 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti edustajantoimen vapatuneen 2. toukokuuta 2016 alkaen ja antaa siitä tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

°
° ° °

Toimivaltaiset Belgian viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Lieve Wierinck on nimitetty parlamentin jäseneksi Philippe De Backerin tilalle 4. toukokuuta 2016 alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenen valtakirjaa ei ole tarkastettu tai sitä koskevaa muistutusta ratkaistu, Lieve Wierinck osallistuu parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että hän on tätä ennen ilmoittanut, ettei hänellä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

°
° ° °

Janusz Wojciechowski on nimitetty Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäseneksi.

Koska tämä tehtävä on Euroopan parlamentin jäsenten valitsemisesta yleisillä, välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan mukaisesti ristiriidassa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa, parlamentti totesi työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan ja 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti edustajantoimen vapatuneen 7. toukokuuta 2016 alkaen ja antaa siitä tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö