Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
Miercuri, 8 iunie 2016 - Strasbourg

3. Transferuri de credite

În conformitate cu articolul 27 alineatul (3) din Regulamentul financiar, Comisia pentru bugete a decis să aprobe transferurile de credite ale Comisiei Europene DEC 06/2016 și DEC 07/2016.

În cadrul dispozițiilor de la articolul 203 alineatele (5) și (7) din Regulamentul financiar, Comisia pentru bugete nu a adoptat o decizie contrară proiectului vizând încheierea unui contract de uzufruct pentru o perioadă de 15 ani în vederea ocupării clădirilor „Black Pearl” și „Merode”.

În cadrul dispozițiilor de la articolul 203 alineatul (5) din Regulamentul financiar, Comisia pentru bugete nu a adoptat o decizie contrară proiectului vizând construirea noii clădiri a laboratorului („Aripa M”) Centrului Comun de Cercetare din cadrul Institutului pentru Elemente Transuranice de la Karlsruhe din Germania.

În cadrul dispozițiilor de la articolul 203 alineatele (5) și (7) din Regulamentul financiar și de la articolul 88 alineatul (2) din Regulamentul delegat al Comisiei (UE) nr. 1271/2013, Comisia pentru bugete nu a adoptat o decizie contrară proiectului vizând clădirile finale în care se va afla sediul Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor de la Stockholm.

Aviz juridic - Politica de confidențialitate