Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Četvrtak, 23. lipnja 2016. - Bruxelles

8. Glasovanje
Doslovno izvješće

Detaljni rezultati glasovanja (amandmani, odvojeno glasovanje, glasovanje po dijelovima…) nalaze se u prilogu „Rezultati glasovanja” koji je priložen zapisniku.

Rezultati poimeničnog glasovanja, u prilogu zapisniku, dostupni su jedino u elektroničkoj verziji i nalaze se na internetskoj stranici Europarl.


8.1. Imenovanja za istražno povjerenstvo radi istrage navodnih kršenja i nepravilnosti u primjeni zakonodavstva Unije u području pranja novca, izbjegavanja poreza i utaje poreza (glasovanje)

8.2. Protokol uz Euro-mediteranski sporazum između EU-a i Libanona (okvirni sporazum) *** (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

8.3. Protokol uz Euro-mediteranskoi sporazum između EU-a i Libanona (proširenje EU-a iz 2004.) *** (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

8.4. Protokol uz Euro-mediteranski sporazum između EU-a i Libanona (pristupanje Bugarske i Rumunjske) *** (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

8.5. Sporazum između EU-a i Monaka o automatskoj razmjeni informacija o financijskim računima * (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

8.6. Mobilizacija Europskog fonda za prilagodbu globalizaciji: zahtjev EGF/2015/012 BE/Hainaut Machinery (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

8.7. Višegodišnji plan oporavka plavoperajne tune (konačno glasovanje)

8.8. Višegodišnji plan za stokove bakalara, haringe i papaline u Baltičkom moru i ribarstvo koje iskorištava te stokove (konačno glasovanje)

8.9. Nadležnost i mjerodavno pravo te priznavanje i izvršenje odluka u stvarima koje se odnose na režime bračne stečevine * (glasovanje)

8.10. Nadležnost i mjerodavno pravo te priznavanje i izvršenje odluka u stvarima koje se odnose na imovinske posljedice registriranih partnerstava * (glasovanje)

8.11. Masakri u istočnom Kongu (glasovanje)

8.12. Daljnje postupanje u vezi sa strateškim okvirom za europsku suradnju u području obrazovanja i osposobljavanja (ET 2020.) (glasovanje)

8.13. Izvješće o napretku u području obnovljive energije (glasovanje)

8.14. Izvješće o provedbi Direktive o energetskoj učinkovitosti (glasovanje)
Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti