Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 21. marraskuuta 2016 - Strasbourg

3. Parlamentin kokoonpano

Toimivaltaiset Kroatian viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Ivica Tolić ja Željana Zovko on valittu Euroopan parlamentin jäseniksi Andrej Plenkovićin ja Davor Ivo Stierin tilalle 24. lokakuuta 2016 alkaen.

Parlamentti merkitsi näiden jäsenten valinnan tiedoksi.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenten valtakirjoja ei ole tarkastettu tai niitä koskevia muistutuksia ei ole ratkaistu, Ivica Tolić ja Željana Zovko osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että he ovat tätä ennen ilmoittaneet, ettei heillä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

°
° ° °

Toimivaltaiset Saksan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Tiemo Wölken on valittu Euroopan parlamentin jäseneksi Matthias Grooten tilalle.

Parlamentti merkitsi asian tiedoksi 14. marraskuuta 2016 alkaen.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenen valtakirjaa ei ole tarkastettu tai sitä koskevaa muistutusta ratkaistu, Tiemo Wölken osallistuu parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että hän on tätä ennen ilmoittanut, ettei hänellä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö