Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2016. november 21., Hétfő - Strasbourg

3. A Parlament tagjai

Az illetékes horvát hatóságok bejelentették Ivica Tolić és Željana Zovko kinevezését Andrej Plenković és Davor Ivo Stier helyére, parlamenti képviselői minőségben, kinevezésük első napja: 2016. október 24.

A Parlement tudomásul veszi kinevezésüket.

Az eljárási szabályzat 3. cikkének (2) bekezdése értelmében a képviselői mandátum vizsgálatának befejezéséig, illetve az esetleges vitatása tárgyában történő határozathozatalig Ivica Tolić és Željana Zovko elfoglalhatják a helyüket a Parlamentben és annak szerveiben, és minden ehhez kapcsolódó jog megilleti őket, azzal a feltétellel, hogy előzetesen nyilatkozatot tesznek, amely szerint nem folytatnak az európai parlamenti képviselői tisztséggel összeférhetetlen tevékenységet.

°
° ° °

Az illetékes német hatóságok bejelentették Tiemo Wölken kinevezését Matthias Groote helyére

A Parlament ezt 2016. november 14-i hatállyal tudomásul veszi.

Az eljárási szabályzat 3. cikkének (2) bekezdése értelmében a képviselői mandátum vizsgálatának befejezéséig, illetve az esetleges vitatása tárgyában történő határozathozatalig Tiemo Wölken elfoglalhatja a helyét a Parlamentben és annak szerveiben, és minden ehhez kapcsolódó jog megilleti őt, azzal a feltétellel, hogy előzetesen nyilatkozatot tesz, amely szerint nem folytat az európai parlamenti képviselői tisztséggel összeférhetetlen tevékenységet.

Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat